Izvor: Luftika.rs, 20.Mar.2024, 10:33

Astrolog Pavel Globa predviđa pakleno težak april 2024. za Škorpiju, Vodoliju i Ribe, problemi će se nizati kao na traci

Popularni astrolog Pavel Globa otkrio je da će april 2024. godine biti veoma problematičan za određene znakove Zodijaka.
Prema Globinim predviđanjima, za Škorpijiu, Vodoliju i Ribe problemi će se nizati kao na traci.
Škorpija Astrolog preporučuje onima koji su rođeni u znaku Škorpije da izbegavaju neprijatne ljude. Prema njegovim rečima, u aprilu će zlobni i zavidni ljudi okomiti na Škorije pokušavajući da ih ometu u napredovanju na poslu, ali i upropaste ljubavnu sreću.
Savet je da se u aprilu Škorpije okruže isključivo bliskim ljudima u koje imaju poverenja.
Vodolija Predstavnike ovog znaka ponekad nazivaju konfliktnim i veoma grubim ljudima jer često ne uspevaju da kontrolišu svoje emocije....

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.