Izvor: Luftika.rs, 19.Mar.2024, 12:26

Aplikacija za pomoć na putu koju srpski putnici redovno koriste više ne radi

Vozzi je jedna od omiljenih aplikacija za pomoć na putu koju srpski turisti masovno koriste tokom sezone godišnjih odmora. Međutim, za narednu sezonu moraće da pronađu neku alternativu, jer prema informacijama dostupnim na sajtu pomenute aplikacije, servis prestaje sa radom.
U poslednjih nekoliko dana, na društvenim mrežama su se pojavile žalbe na rad aplikacije, da bi se danas (19. mart) tokom dana pojavilo i saopštenje na samom sajtu aplikacije u kojem se navodi da Vozzi aplikacija za pomoć na putu prestaje sa radom. Ovu aplikaciju najčešće koriste naši državljani koji letuju u Grčkoj.
“Poštovani korisnici i saradnici,
Ovim putem vas obaveštavamo da VOZZi aplikacija, prodaja paketa i pružanje usluga pomoći...

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.