Aplaudiraćete kada vidite šta je obukla Aleksandra Prijović! (foto)

Izvor: Story, 20.Nov.2019, 21:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aplaudiraćete kada vidite šta je obukla Aleksandra Prijović! (foto)

Na današnjoj konferenciji za štampu povodom nastupa za Novu godinu popularne folk pevačice Aleksandre Prijović, svi su primetili stajling koji nemamo često prilike da vidimo u njenoj interpretaciji. Budući da je Aleksandra često u crnim odevnim kombinacijama koje odušu prevelikom dozom elegancije, kao i haljinama koje često bira za značajne događaje i red carpet, na ... The post Aplaudiraćete kada vidite šta je obukla Aleksandra Prijović! (foto) appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

NOVOG ČLANA PORODICE ĆE BITI! Prija otkrila zašto NE SME DA RAĐA, pa priznala da bi ona i Filip USVOJILI DETE

Izvor: Scandal.rs, 21.Nov.2019, 14:22

Aleksandra Prijović u Novu godinu ulazi ispunjena, kako poslovno, tako i privatno. Na konferenciji povodom novogodišnjih nastupa je iznela svoje mišljenje o usvajanju dece. Aleksandra ne krije da bi volela da se broj članova njihove porodice uveća, ali da to trenutno nije moguće zbog zdravstvenih...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.