Antonija i Aleksandar se zbližili na snimanju X Faktora

Izvor: Story, 20.Mar.2015, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Antonija i Aleksandar se zbližili na snimanju X Faktora

Voditeljski par Antonija Blaće i Aleksandar Radojičić tokom snimanja emisija X Faktor sprijateljili su se i zbližili.

Foto: Promo

Ove nedjelje u 21 čas, na Prvoj televiziji kreće najveći pevački šou program na svetu 'X Factor'! Kako snimanja odmiču, a sati na setu kojem provode su sve duži i duži, ne čudi da su se i voditelji  sprijateljli. Antonija Blaće i Aleksandar Radojičić odlično se slažu, a ono malo slobodnog vremena što imaju, Aleksandar je >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << kao pravi kavaljer iskoristio da Antoniji pokaže Beograd.

- Znate kako s nekim ljudima jednostavno kliknete na prvu. E tako je bilo i s Aleksandrom. Jako je simpatičan i odmah smo se sprijateljili. Vredan je i ne glumi zvezdu iako on to jeste. Zadovoljstvo mi je da radim s njim i zajedno proživljavamo sve emocije kandidata X Faktora. Jedva čekam da počne šou na televiziji i nadam se da će gledaoci osetiti taj adrenalin i atmosferu i da će naći svog favorita“, otkrila je Tonka.

Popularni glumac Aleksandar Radojičić koga je publika zavolela u kultnom serijalu „Montevideo“ otkriva kako se oseća pred početak šou-a i priznaje da ima malu tremu:

Veliko je zadovoljstvo biti domaćin regionalnog projekta. Ovo je moja prva voditeljska uloga I posebno mi je drago što sarađujem sa Antonijom, budući da je ona vrhunski profesionalac I devojka sa sjajnom energijom. Uživao sam protehklih nedelja na snimanjima, druženju sa Antonijom I u razgovorima sa kandidatima, bilo je I više nego uzbudljivo, videćete! Iako sam profesionalni glumac, moram da priznam da imam malu tremu. Antonija mi daje maksimalnu podršku I mislim da se odlično dopunjujemo. Međutim, jedva čekamo da čujemo mišljenje publike, ono nam je najvažnije! - kaže Radojičić.

Kako su se Aleksandar I Antonija snašli u ulozi voditelja, kakvi su se kandidati prijavili ove godine I kakva je atmosfera u žiriju videćemo u premijernoj emisiji koja je na programu u nedelju 22.3. od 21h na Prvoj TV.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.