Anja i Igo Valente po drugi put izgovorili sudbonosno “DA” u našoj prestonici

Izvor: Story, 27.Maj.2018, 16:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anja i Igo Valente po drugi put izgovorili sudbonosno “DA” u našoj prestonici

Ćerka Dragana Stojkovića Piksija, Anja se danas u Sabornoj crkvi u Beogradu zaklela na večnu ljubav svom izabraniku Igu. A post shared by Anja Valente (@anja) on May 1, 2018 at 4:52am PDT Prvi put su to uradili na građanskom venčanju u Francuskoj, a sada u Sabornoj crkvi u našoj prestonici. Domaćini Dragan i Snežana ... The post Anja i Igo Valente po drugi put izgovorili sudbonosno “DA” u našoj prestonici appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ANJA POLJUBILA IKONU, IGO SE PREKRSTIO Mladenci ispoštovali sve srpske običaje u crkvi (VIDEO)

Izvor: Blic, 27.Maj.2018

Anja Stojković zaklela se danas na večnu ljubav u Sabornoj crkvi svom izabraniku Igou Valenteu, a emotivna ceremonija venčanja izmamila je i po koju suzu njihovih najbližih.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.