Andreja Pejić podelila fotografiju iz ludog noćnog provoda

Izvor: Story, 04.Avg.2015, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Andreja Pejić podelila fotografiju iz ludog noćnog provoda

Poznata manekenka, koja je nedavno promenila pol, svoje fanove širom sveta redovno postavlja fotografije sa snimanja, ali i iz svog privatnog života

Andreja Pejić, foto: Instagram

Andreja Pejić, australijski model, prva je transrodna osoba čije su slike osvanule u jednom od najprestižnijih modnih magazina, Vogu i kao što vidimo prema fotografijama koje postavlja na društvene mreže ne prestaje da intrigira javnost.

Sada je postavila fotografiju >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << iz ludog noćnog provoda, koja je izazvala pregršt pozitivnih komentara kako izgleda nikada izazovnije.

- Tajna žurka u LA - napisala je ispod fotografije.

Nakon što je promenila pol, Andreja je izjavila da se nikada u životu nije lepše i prijatnije osećala, ali da joj je bila potrebna velika priprema za operaciju.

- Trebalo mi je 10 godina da promenim pol. Ni u jednom trenutku se nisam pokolebala. Oduvek sam želela da budem žena. Bila sam spremna na operaciju još od tinejdžerskih dana. Poslednjih godina sam brinula da će mi promena pola naškoditi u karijeri. Fizički aspekti operacije me nisu brinuli. Više sam se plašila medija  - rekla je jednom prilikom Andreja.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.