Anastasija: Tretiraju me kao kraljicu, nadam se pobedi

Izvor: Press, 13.Nov.2012, 11:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anastasija: Tretiraju me kao kraljicu, nadam se pobedi

Predstavnica Srbije Anastasija Buđić priželjkuje pobedu na izboru za „Plejbojevu zečicu" godine, koji se održava na Filipinima, i poziva obožavaoce da glasaju za nju

- Svaka učesnica ima kvalitete, nijanse nas dele. Mislim da će sreća biti odlučujući faktor, ali i ažurnost u onlajn glasanju na sajtu www.playboyph.com. To je nešto na šta ne mogu da utičem, osim da se iskreno nadam da ću imati veliku podršku iz Srbije. Velika je čast predstavljati svoju državu >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << - kaže Buđićeva, i dodaje da se na Filipinima prema njoj odnose kao da je kraljica:

- Dočekali su nas kao kraljice, svaki dan dobijamo po neki poklon od „Plejboja", oduševljena sam. Sve devojke su super, zaista se odlično slažemo, za divno čudo (smeh). Cimerka mi je devojka iz Severne Afrike, a u super sam odnosima i sa devojkom iz Rumunije, ma sa svima!

„Zečica" tvrdi da ne obraća pažnju na udvarače, već je maksimalno posvećena izboru.

- Muškarci su ovde dosta drugačiji nego kod nas, ali nisam koncentrisana na frajere, već na sam izbor. Želela bih da pobedim jer ovde „zečice" super žive. Pobednica dobija auto i novac, ugovor na tri godine, mnogo garderobe, školarinu na univerzitetu koji izabere i životno osiguranje - kaže Buđićeva, koja se slikala za decembarsku naslovnu stranu filipinskog „Plejboja".

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.