Ana Sević dočekivala goste, Darko se nije pojavio na Loreninom rođendanu?

Izvor: Story, 29.Jun.2019, 19:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Sević dočekivala goste, Darko se nije pojavio na Loreninom rođendanu?

Pevačica Ana Sević proslavila je danas u jednoj igraonici 5. rođendan ćerke Lorene, međutim svi su primetili da se njen tata, poznati folker Darko Lazić, nije pojavio… Ani je, naime tokom veselja društvo  pravio dečko Danijel, sa kojim je u vezi od prošle godine. Sa slavlja je izostao otac male Lorene, poznati folker Darko Lazić, ... The post Ana Sević dočekivala goste, Darko se nije pojavio na Loreninom rođendanu? appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NEPRIMERENO? Pevačica se na 5. rođendanu koleginicine ćerke pojavila u VEOMA PROVOKATIVNOM IZDANJU i ostavila sve bez teksta

Izvor: Blic, 29.Jun.2019

Pevačica Ana Sević danas je organizovala parti povodom 5. rođendana ćerke Lorene, na kojem se nije pojavio otac slavljenice, folker Darko Lazić, a među prvima je na veselje došla Nikolina Kovač.

Nastavak na Blic...

Slađa Alegro proslavila 40. rođendan: Ponosna na svoje godine i svaku svoju boru!

Izvor: Story, 30.Jun.2019, 11:57

Popularna pevačica Slađa Alegro, pre dva dana napunila je 40. godina a svoj jubilej proslavila je sa osmehom na licu jer je rođenjem ćerke Mile ispunjena njena životna želja. Kakvo iznenađenje joj je priredio suprug podelila je sa svojim obožavaocima. – A samo smo došli da ručamo… Ponosna...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.