Ami G Show sa Nikolijom i Vesnom Zmijanac

Izvor: Story, 13.Okt.2014, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ami G Show sa Nikolijom i Vesnom Zmijanac

Šou pratite utorkom od 22h na televiziji Pink.

Ognjen Amidžić, foto: Story arhiva

U najnovijoj epizodi popularnog šoua saznajte šta arde, čime se bave i šta planiraju Vesna Zmijanac i njena ćerka Nikolija Jovanović.

Da li će Vesna ostati dosledna, ili će ipak progovoriti o svom nedavnom raskidu? Da li će Nikolija doći provokativno odevena, ili... u stvari, nema ili.

Pogledajte i Oskarov intervju sa Novim fosilima >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << i proverite da li će se oni ovog puta zaista oprostiti od svoje verne publike, ili je opet u pitanju samo blef.

Učestvujte u glasanju pobednika prvog ciklusa našeg takmičenja talenata Minut slave, a u rubrici Gajbe Marina Visković vas pušta u svoj dom i otkriva vam neke svoje tajne.

Sve ovo i još mnogo toga, u vašoj omiljenoj emisiji - Ami G Show!

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.