Izvor: Luftika.rs, 14.Mar.2024, 17:05

Ambulanta na novosadskom Novom naselju više neće biti Kovid centar

Dom zdravlja “Novi Sad” saopštio je danas da će se u ambulanti na Novom naselju, gde je do sada bio Kovid centar, sve službe vratiti u redovan rad.
U saopštenju je navedeno da je taj objekat bio Kovid centar neprekidno od marta 2020. godine i da je potrebno uraditi kompletnu dezinfekciju prostorija.
„Jedna od službi za koju postoji najveće interesovanje je Služba za zdravstvenu zaštitu dece, koja će takođe biti vraćena u ovaj objekat“, saopštio je Dom zdravlja.
Iz te zdravstvene ustanove navode da imaju manjajk pedijatara pa su bili prinuđeni da produže ugovor lekarima koji treba da idu u penziju.
Dom zdravlja na Limanu bez vode zbog havarije, postavljena cisterna
...

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.