Alesandra Ambrosio potpuno naga: Fotografije zbog kojih ćete pocrveneti (FOTO)

Izvor: Story, 27.Nov.2015, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alesandra Ambrosio potpuno naga: Fotografije zbog kojih ćete pocrveneti (FOTO)

Zgodna brazilska menekenka odavno nije snimila izazovnije fotografije...

Alesandra Ambrosio, foto: AP

Alesandra Ambrosio spada u najpopularnije manekenke na svetu. Anđeo ekipe Victoria's secreta koji se mahom za revije poznatog brenda donjeg veša bila obnažena na pisti, takođe je dama koja iako bira smele kreacije za red carpet izbegava nude editorijale, piše Elle.

Najlepše žene na svetu: Pogledajte kako su Adrijana Lima i Alesandra Ambrosio >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << izgledale pre 15 godina (FOTO)

Međutim, zgodna Brazilka je odlučila da to promeni, bar za sada pa se slikala za dvobroj američkog magazina Maxim, i to u vrlo izazovnim izdanjima. Prelepa Amborsio koja je od strane uredništva magazina imenovana najseksepilnijom poslovnom ženom na svetu je osma na listi najplaćenijih modela u tekućoj godini, a za to je zaslužan upravo njen angažman u brendu Victoria's Secret.

Alesandra Ambrosio: Seksepil i elegancija u režiji najlepše žene na svetu (FOTO)

Za potrebe snimanja, Ambrosio je pozirala na luksuznim lokacijama u okolini Monte Karla sa tek ogrlicom Lele Sadoughi oko vrata na većini snimaka.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.