Aleksandra Prijović plakala u emisiji zbog svojih roditelja: „Nisu mogli zajedno…“

Izvor: Luftika.rs, 11.Jan.2024, 11:47

Aleksandra Prijović plakala u emisiji zbog svojih roditelja: „Nisu mogli zajedno…“

Aleksandra Prijović rasplakala se u emisiji Balkanskom ulicom kada je govorila o svojim roditeljima. Njeni roditelji razveli su se kada je ona imala tri godine, a sada su, ispričala je, na njenom koncertu u Nišu sedili zajedno.
To je, priznaje Aleksandra, redak trenutak.
– Pošto se moji roditelji ne viđaju često, skoro pa se nikad ne viđaju. Na mom koncertu su bili svi zajedno… – započela je pevačica dok su joj se oči punile suzama.
– Sedili su jedno pored drugog >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << i ti si videla ono što si želela celog života, je li tako – pitala ju je voditeljka, a pevačica je samo kimnula glavom brišući suze.
@blictvofficial
Porodica je SVE! #blictelevizija #blictv
♬ original sound – Blic TV
– Eto, taj trenutak. Svako živi svoj život, i kada neko ne može biti zajedno, ni ne treba biti zajedno. I to je sve okej, ali ja kao neko ko je uvek maštao o tome da imam veliku porodicu, nisam je imala. Onda oni u kakvim su odnosima već bili, svako je otišao svojim putem, i nekako nisu mogli zajedno… – rekla je.
Prijovićka u Zagrebu zaradila 2.500.000€, ali i Hrvati od koncerata dobrano napunili džepove
Izvor: Index

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Nikolija SLOMLJENA zbog majke Vesne - Ovo je TEŠKO podnela, unelo joj je STRAH

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jan.2024

Razvod nije nikome laka i lepa stvar, ali je nešto što se dešava, pogotovo u današnje vreme. Nažalost, pevačica Nikolija Jovanović, je dete razvedenih roditelja i govorila je u medijima kako joj je to jedna od najtežih stvari u životu, jer je samo želela da joj roditelji budu zajedno...Nikolija...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.