Aleksandra Prijović ISTAKLA DEKOLTE U PRVI PLAN a fanovi joj poručili – ISTA SI Monika Beluči! (foto)

Izvor: Story, 23.Avg.2019, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksandra Prijović ISTAKLA DEKOLTE U PRVI PLAN a fanovi joj poručili – ISTA SI Monika Beluči! (foto)

Jedna od najpopularnijih pevačica, Aleksandra Prijović novom provokativnom fotografijom koju je objavila na Instagramu, oduševila je mnoge. View this post on Instagram Sunday 😻 A post shared by Aleksandra Zivojinovic (@aleksandra__official) on Aug 18, 2019 at 10:32am PDT Budući da, od kada se vratila sa porodiljskog odsustva, svakodnevno oduševljava linijom, na fotografiji na kojoj je ... The post Aleksandra Prijović ISTAKLA DEKOLTE U PRVI PLAN a fanovi joj poručili – ISTA SI Monika Beluči! (foto) appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Ovakvu je još niste videli! Ana Sević vrelim fotkama srušila internet!

Izvor: Svet, 23.Avg.2019

Pevačica Ana Sević ponovo je obradovala svoje obožavatelje novom fotografijom u bikiniju. Naime, ona je pozirala na jednoj jahti i pokazala svoje zategnuto telo.. – Drago leto, volim te – napisala je Ana.. Fanovi su je zatrpali komentarima i napisali su joj da izgleda fantastično.. “Goriš,...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.