Aleksa Jelić napušta Srbiju: Moram da se odmorim od svega!

Izvor: Story, 22.Feb.2015, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksa Jelić napušta Srbiju: Moram da se odmorim od svega!

Aleksa Jelić, nakon skandala koji se dogodio zbog pesme koju je izveo na izboru za predstavnika Evrosonga, rešio je da se posveti novim radnim pobedama.

Aleksa Jelić, foto: Vladimir Šporčić

O nepravdi koja mu se dogodila time što je dobio već izvođenu pesmu, rekao je:

- Odgovornost pripada onome koji je pomenutu pesmu napisao još 2008. godine i koja je već tada imala svoje javno emitovanje. Moj sledeći korak je put za Barselonu i odmor nedelju >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << dana. Sve ostalo sam prepustio stručnim ljudima, te se ovim skandalom više neću baviti - rekao je Aleksa.

Pevač tvrdi da problem sa već izvođenom pesmom nije usporio njegove planove u karijeri i da već planira novi album.

- Škorpije nikada ne odustaju, stoga ubrzo nastavljam i jedva čekam da čujete nove pesme. Čovek uvek ima izbor da li će od svog života napraviti kakofoniju ili će odsvirati harmoničnu partituru. Ja biram ovo drugo - zaključio je Jelić.

 

Izvor: Alo

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.