Aktiviraj se uz pomoć HELL inovacije –  predstavljamo HELL Active

Izvor: Story, 25.Apr.2019, 16:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aktiviraj se uz pomoć HELL inovacije – predstavljamo HELL Active

Kao što verni kupci HELL ENERGY brenda već znaju, HELL uvek pronalazi nešto novo kako bi dodatno proširio svoj već bogat repertoar proizvoda. Mađarska kompanija poznata po  energetskim pićima odlučila je da svetu predstavi proizvod koji će pomoći da se u svakome od nas probudi i oživi sportski duh, potpuno novo energetsko piće HELL Active. ... The post Aktiviraj se uz pomoć HELL inovacije – predstavljamo HELL Active appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Aktiviraj se uz pomoć HELL inovacije – predstavljamo HELL Active

Izvor: Svet, 26.Apr.2019, 10:58

Kao što verni kupci HELL ENERGY brenda već znaju, HELL uvek pronalazi nešto novo kako bi dodatno proširio svoj već bogat repertoar proizvoda. Mađarska kompanija poznata po energetskim pićima odlučila je da svetu predstavi proizvod koji će pomoći da se u svakome od nas probudi i oživi...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.