Ako si im rekla! (FOTO, VIDEO)

Izvor: Mondo, 08.Feb.2017, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ako si im rekla! (FOTO, VIDEO)

Pevačica se nakon nastupa na Superboulu našla na "stubu srama".

Foto: Instagram/ladygaga

Poznate ličnosti su neprestano pod lupom javnosti, a samim tim i na meti dežurnih kritičara (koji verovatno svi do jednog izgledaju besprekorno).

Spektakularan nastup Lady Gage na Superboulu tako nije bio dovoljan da zadovolji stroge kriterijume javnosti, pa su je malo "pljucnuli" na društvenim mrežama, a i u tabloidima, zbog (ako nas pitate nevidljivog) salca na >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << stomaku.

Pevačica se tokom nastupa presvukla, a kad se pojavila u dvodelnom kostimu, u nekim trenucima njen stomak nije bio "savršen", pošto su se videli oni prirodni nabori kože koje ima svaka žena, pa taman joj stomak bio kao u kamenu isklesan.

"Pokrij to", "stomak joj visi preko šortsa", "užas, moram odmah u teretanu da ne bih izgledala kao ona", samo su neki od kretenskih komentara na društvenim mrežama.

Lady Gaga odgovorila im je gospodski, baš kako zaslužuju.

I heard my body is a topic of conversation so I wanted to say, I'm proud of my body and you should be proud of yours too. No matter who you are or what you do. I could give you a million reasons why you don't need to cater to anyone or anything to succeed. Be you, and be relentlessly you. That's the stuff of champions. thank you so much everyone for supporting me. I love you guys. Xoxo, gaga

A photo posted by xoxo, Joanne (@ladygaga) on Feb 7, 2017 at 8:38pm PST

Na Instagramu je objavila fotku sa nastupa (koja je za samo sedam sati dobila više od 650.000 lajkova), uz koju je ostavila poruku svojim fanovima: "Čujem da je moje telo postalo tema za konverzaciju, pa želim da vam poručim da sam ja ponosna na svoje telo, a i vi bi trebalo da budete ponosni na svoje, bez obzira na to ko ste i čime se bavite.

Mogla bih da vam milion razloga zbog kojih ni pred kim i ni pred čim ne bi trebalo da ustuknete na putu ka uspehu. Budite ono što jeste, budite nemilosrdni u tome što jeste. Tako to rade šampioni. Hvala vam puno na podršci. Volim vas, Gaga"

Pogledajte galeriju:

Slavna pevačica se u tinejdžerskim godinama borila sa anoreksijom i bulimijom, i upravo zbog toga otvoreno se zalaže da svi zavolimo svoja tela onakva kakva jesu.

A ako ste propustili, evo snimka njenog nastupa, mi nikakvo "problematično salce" nismo primetili:



Izvor: YouTube

Svi ovo radimo, ali samo ona javno (VIDEO, FOTO)Dva u jedan (VIDEO)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.