Ako nemaš šta da obučeš... (FOTO, VIDEO)

Izvor: Mondo, 07.Apr.2017, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ako nemaš šta da obučeš... (FOTO, VIDEO)

"Nemam šta da obučem", često se žale devojke. A ti? Imamo rešenje!

Lako je kada je novčanik pun - odvojiš mesečno dan, dva za šoping, i mirna si. Međutim, šta da radiš kada su džepovi prazni, ili skoro prazni?

U tom slučaju treba da budeš maštovita, kreativna, ali i informisana. Ne, ne mislimo da treba slepo da pratiš modne trendove, već samo da budeš u toku šta se nudi tokom sezone, jer to može da te inspiriše kako da od starog napraviš novo (da >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << nešto prepraviš sama, ili odeš kod krojačice), da dokupiš samo neke komade kojima ćeš osvežiti ono što već imaš u ormanu.

Pogledaj, na primer, XYZ i Ušće predloge za proleće i leto 2017:

Na fotografijama su Boss, Burberry, Dsquared2, Michael Kors, Pinko, Salvatore Ferragamo... komadi garderobe. Da, skupi su, ali mogu da ti budu dobar putokaz i inspiracija.

Ukoliko nemaš novac za ove modele (mada ne bi trebalo lako da odustaneš, naročito u vreme sniženja), potraži nešto slično u drugim prodavnicama, na primer u Šoping centru "Ušće" - mnogi brendovi nude sličan stil, boje i krojeve, a po nižim cenama.

Ono što takođe savetujemo - uloži novac u dobru tašnu i obuću, naročito za izlaske i svečanije događaje, jer je to ono što čini da delujemo skupo, a i treba duže da traje od haljine, ili nekog drugog komada garderobe.

Dakle, ovog proleća i leta je moderno sledeće:

- pantalone širokih nogavica, a duge do pola lista, uglavnom sa falticama

- suknje do pola liste, široke i bogate matrijalom

- gola leđa, kao i gola ramena

- haljine prate telo, ali su više romantične nego seksi

- karneri i volani su svuda: umesto rukava, oko struka na haljinama, na krajevima nogavica

- cipele višu nisu špicaste, polako prelaze u takozvani pačiji kljun

- muške mokasine nosiće i devojke

- štikle su stabilne: široke i deblje

- farmerke imaju baš dubok struk

- takozvane zvoncare se uveliko nose

- boje: bordo, tamno zelena, plava u nekoliko nijansi, roze, bela i bež

- srebrna boja i svetlucavi materijali su takođe "in"

- prošlogodišnji cvetni dezen je dalje aktuelan

Pogledajte kako su sve to na reviji u Poslovnom centru "Ušće" u Beogradu, u četvrtak uveče, nosili urednici modnih magazina u Srbiji:



Izvor: MONDO

Pogledajte i fotografije:

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.