Ako mogu one, možeš i ti

Izvor: Mondo, 03.Avg.2015, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ako mogu one, možeš i ti

Modni trendovi koji su popularni među poznatim ličnostima uglavnom nisu dostupni "običnim smrtnicima," ali ovu frizuru stvarno možete da napravite i sami.

Sijena Miler, Kloi Kardašijan, Dženifer Lopez, Hilari Daf, samo su neke od poznatih dama koje u poslednje vreme nose punđu, ali napravljenu samo od polovine kose.

Ova frizura se lako pravi - odvojite gornji deo kose i skupite ga u jednostavnu punđu, a donji deo ostavite da neobavezno pada. Takođe, možete da >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << od gornje dela kose napravite pletenicu, a onda za umotate u punđu, i tako dobijete malo drugačiju, ali jednako modernu frizuru.

Pogledajte u videu još nekoliko ideja za takozvane polupunđe.



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Ako mogu one, možeš i ti

Izvor: Vesti-online.com, 04.Avg.2015, 06:30

Modni trendovi koji su popularni među poznatim ličnostima uglavnom nisu dostupni "običnim smrtnicima," ali ovu frizuru stvarno možete da napravite i sami...Sijena Miler, Kloi Kardašijan, Dženifer Lopez, Hilari Daf, samo su neke od poznatih dama koje u poslednje vreme nose punđu, ali napravljenu...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.