Ako imate đaka prvaka...

Izvor: Mondo, 28.Avg.2017, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ako imate đaka prvaka...

... dođite na radionicu #Negj radost života.

Foto: Guliver/getty images, Thinkstock

Svi zainteresovani roditelji đaka prvaka će moći da dobiju korisne i praktične informacije i savete kako da svom detetu pruže pravu podršku i bez stresa ga pripreme za školu, na radionici koje će biti održana  3. septembra u 16 časova u hotelu 88 Rooms, u Beogradu.

Radionica, koja je deo projekta #Negj radost života, Centra za lični razvoj "Lepo mi je", se sastojati >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << iz dva dela.

U jednom će, iskusna učiteljica uputiti roditelje u sve što je potrebno da znaju o nastavi i školi. A u drugom će, od mame prošlogodišnjeg đaka prvaka i iskusnog savetnika za lični razvoj saznati i naučiti kako da se sa svim tim informacijama o školi uspešno nose, kako da rade na sebi i pomognu detetu da se bolje koncentriše, opusti i adaptira na promenu.

"Za đaka prvaka, škola je ogromna promena u životu. Toliko velika da je čak i roditeljima teško da je zamisle i prihvate. Ali upravo roditelji moraju biti pravi oslonac detetu, kako bi uspešno savladalo promenu i istinski razumelo zašto je škola važna i kako da u njoj uživa. Zato, roditelji osećaju odgovornost da svoju ulogu odigraju najbolje što mogu, a pritom i njima samima treba podrška da se adaptiraju na nove okolnosti. Sve ovo su razlozi zbog kojih sam napravila ovu radionicu", kaže Milica Stojiljković, autorka radionice, savetnik za lični razvoj i mama prošlogodišnjeg đaka prvaka.

Pored važnih informacija, praktičnih primera i vežbi, podrške i inspiracije, sa radionice će roditelji poneti i materijale koji im mogu poslužiti kao podsetnik za budući rad na sebi i sa detetom, đakom prvakom.

Radionici mogu prisustvovati roditelji koji se unapred prijave putem veb sajta www.lepomije.rs

Pročitajte i ovo:

Gde će sve đaci nositi uniforme od jeseniKako da napraviš šestar (VIDEO)Frizure za prvi dan škole (VIDEO)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.