Ah, ti centimetri…

Izvor: Mondo, 10.Sep.2017, 20:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ah, ti centimetri…

Iznenadiće vas činjenica da žene, zapravo, više vole manje centimetara.

Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock

Zaboravite visoke, zgodne muškarce! Sajt za zabavljanje Match.com je sproveo studiju i utvrdio da, prema mišljenju žena, idelan muškarac je nizak, tamnokos i debeljuškast?!

Za potrebe ove studije, sajt je analizirao profile miliona svojih članova i ispostavilo se da žene najviše privlače niski muškarci. To je, složićete >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << se, protivno svemu što je ikada iko rekao u vezi sa tim kakve muškarce dame vole.

S obzirom na to da su brojne prethodne studije utvrdile da one više vole visoke muškarce, ovi rezultati su pomalo zbunjujući.

Studija sprovedena 2016. godine je pokazala da su ti centimetri, odnosno visina, faktor koji najviše utiče na mišljenje koje žena ima o muškarcu.

Jedan od muškaraca koji ima profil na sajtu za zabavljanje, Li Džonson (32), kaže da donekle razume zašto je ženama tako važna visina.

"Razumem da ako ste u vezi sa muškarcem koji je malo niži od vas verovatno ne možete da nosite štikle, ali da li je tako mala stvar zaista važnija od šanse da nađete onog pravog za sebe?", pita se on.

Sudeći prema studiji ovog sajta, jeste.

Match.com je analizirao preferencije svojih korisnika, kako bi dobio sliku poželjnog muškarca 2017. godine.

Na osnovu toga su zaključili da dame privlače niski muškarci koji imaju mali višak kilograma, a nikako tipovi isklesanog tela.

"Ovo istraživanje je zapravo primer koliko su ukusi različiti. Naravno, i svako od nas je drugačiji, tako da se ne može unapred pretpostaviti ko će biti kompatibilan par", kaže ekspert za veze Viki Pevit.

Ona dodaje i da ideja "savršenog partnera" ne postoji, pa savetuje da budete otvoreni za različite tipove muškaraca/žena.

Da dodamo još i ovo - i muškarci i žene su se saglasili oko jednog, a to je da osmeh pripadnike oba pola čini privlačnijim, tako da ne zaboravite da se nasmejete!

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.