Izvor: Luftika.rs, 09.Apr.2024, 20:05

Advokat otkrio gde je majka Đorđa nestalog 2010: Osuđena za ubistvo deteta, pa puštena zbog nedostatka dokaza

Marina Andrejić, majka Đorđa Andrejića (13), se sa ćerkom preselila u Novi Pazar, tamo živi i i radi.
Nestanak Đorđa Andrejića (13) u julu 2010. godine jedan je od najmisterioznijih događaja koji su se ikada desili u Srbiji, a sudbina dečaka, koji bi danas imao 27 godine, do danas nije poznata. Zbog smrti dečaka osuđena je, pa oslobođena, njegova majka Marina Andrejić, koja je u pritvoru provela 703 dana.
Andrejićeva i njen sin Đorđe nestali su u ataru sela Majilovac pre 14 godina, kada su krenuli u baštu, a posle dva dana pojavila se samo Marina, sa povređenom nogom i bez sina.
Pričala je da se dečak izgubio, a u policiji je priznala da ga je ubila motikom. Međutim, na suđenju je negirala zločin i...

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.