Aco Pejović album posvetio supruzi: Sve je rađeno za moju Biljanu

Izvor: Story, 19.Maj.2015, 16:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aco Pejović album posvetio supruzi: Sve je rađeno za moju Biljanu

Aco Pejović prekinuo je pre dva i po meseca rad na novom albumu zbog narušenog zdravstvenog stanja supruge Biljane, koja je završila u bolnici zbog pucanja aneurizme na mozgu.

Aco Pejović sa suprugom Biljanom, foto: Vladimir Šporčić

Na sreću, sve se dobro završilo a pevač se vratio muzici te ovih dana snima nove pesme.

- Sve je dobro, moja Biljka se oporavila. Posle svega, shvatio sam šta su mi prioriteti u životu, porodica i zdravlje. Važan >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << je i posao, ali tek posle. Ovaj album posvećujem mojoj dragoj Biljani. Tekstovi, melodije, sve je rađeno za nju. Radostan sam što sam okupio sjajnu ekipu koja je uspela da ispuni moje želje i očekujem da sve završimo do kraja maja - kaže Pejović.

Supruga Ace Pejovića se polako oporavlja

Pevač je dodao da o ovom događaju ne želi više da govori.

- Ne želim da govorim o tome. Mnogi su mi nudili naslovne strane i veliku medijsku pažnju ako to uradim. Ali, šta će to mojoj porodici i meni? U ovom ludilu to mi zaista nije potrebno. Imam dovoljno posla, rasprodat sam do kraja godine i nije mi važno da se po svaku cenu pojavljujem u medijima - istakao je on.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.