ASAI BERI TAJNA VEČNE MLADOSTI

Izvor: Kurir, 31.Dec.2010, 15:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ASAI BERI TAJNA VEČNE MLADOSTI

Palmino srce, božji plod, brazilski delikates, energetska bomba... To su samo neki od imena koje su dodelili naučnici i stručnjaci Svetske zdravstvene organizacije trenutno najzdravijem voću na svetu. Asai beri, bobica toliko je moćna da je svet potpuno poludeo za njom

Palmino srce, božji plod, brazilski delikates, energetska bomba...

To su samo neki od imena koje su dodelili naučnici i stručnjaci Svetske zdravstvene organizacije trenutno najzdravijem voću na >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << svetu. Asai beri, bobica toliko je moćna da je svet potpuno poludeo za njom.

Pored neverovatnih efekata na zdravlje, otkriveno je da ima do sada najjaču moć topljenja masnih naslaga. Vreme izgladnjivanja, gutanja tableta za mršavljenje sa opasnim nusefektima, skupim dijetama i još skupljim liposukcijama postalo je prošlost. Ubrzavajući rad metabolizma tri do četiri puta, asai jednostavno jede masne naslage i efekti se vide za samo desetak dana intenzivnog korišćenja.

S obzirom na zapanjujuće efekte, kao i na ostale benefite koje donosi organizmu, asai beri je doskora bio najbolje čuvana tajna holivudskih zvezda. Rejčel Rej, ali i Opra Vinfri postale su praktično lični promoteri ovog suplementa, a ludnica za ljubičastim proždrljivcem zahvatila je i macane poput Breda Pita i Ovena Vilsona, kao i mnoge druge.

Magična bobica, kako je još nazivaju, definitivno jeste dar od boga, sudeći bar po izjavama svetskih stručnjaka u najpopularnijim američkim TV emisijama. Ali ona nije nikakvo čudo, već jednostavno voće izuzetno bogatog sastava koji vrlo uspešno i brzo reguliše telesnu težinu. Što je još važnije, održava organizam u top formi na 100 odsto prirodan način. Kombinovanje s vežbama i izbegavanjem slatkiša i brze hrane, rezultat je dvostruko veći i isto toliko brži.

Osim što je izuzetno moćan prirodni antioksidant, snažno ubrzava rad metabolizma i na taj način izaziva brzo topljenje masnih naslaga, pomaže u čišćenju organizma, efikasno reguliše nivo holesterola, štiti srce i krvne sudove i odličan je u prevenciji mnogih bolesti.

Dakle, san svake žene je ostvaren. Asai bobica nije samo efikasan suplement za mršavljenje - ona deluje kao eliksir mladosti. Sto odsto je prirodna i rešava pet najvećih noćnih mora svake žene!

Ovaj proizvod se pojavio i na našem tržištu - ASAI ekstra kapsule (sadrže čist asai) uvozi ih firma ULTIMALIFE, a svi koji žele da pomoću ovih čudotvornih kapsula očuvaju zdravlje i lepotu mogu da ih poruče na brojeve telefona 011/3214-994, 011/3214-995 i 063/333-237.

www.ultimalife.rs

Distributer za BiH,

BIOMEDIC +387(0)51216824

Lepi i zdravi uz ASAI BERI i u Novoj godini

Vreme praznika poznato je po tome što se na trpezi nalazi jaka i masna hrana, koja ženama donosi neželjeni višak kilograma i probleme s metabolizmom. Da se to ne bi desilo, delujte preventivno na vreme.

ASAI BERI je idealno rešenje za vas!

Čarobni štapić vam više nije potreban jer će uz pomoć ASAI BERI bobica vaša koža i figura izgledati višestruko bolje i blistavije, imunitet će vam biti mnogo jači, a kilogrami će se sami istopiti.

Riznica vitamina i minerala

ASAI BERI sadrži visoku koncentraciju antioksidanata, esencijalnih masnih kiselina - omega 3, 6 i 9, biljnih vlakana i aminokoselina koje pomažu da telo bolje funkcioniše.

Svaka bobica je riznica vitamina A, B1, B2, B3, C i E i minerala, fosfora, kalijuma, kalcijuma, magnezijuma, cinka i gvožđa. Zbog svog ukupnog nutritivnog sadržaja izuzetno ASAI je efikasan u podizanju imunog sistema, štiteći organizam od virusa, bakterija i drugih stranih tela, kao i štiteći ćelije od oštećenja neutrališući dejstvo toksina i slobodnih radikala.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.