ASAI BERI - ELIKSIR LEPOTE I ZDRAVLJA

Izvor: Kurir, 27.Nov.2010, 11:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ASAI BERI - ELIKSIR LEPOTE I ZDRAVLJA

Ceo svet je poludeo za ASAI bobicama. U pitanju je voće iz prašuma Amazona koje je proglašeno superhranom broj jedan na planeti. Osim što su izuzetno moćan antioksidant, ASAI BERI imaju blagotvorno dejstvo na čitav organizam.

Mnoge holivudske zvezde su uz njihovu pomoć otkrile tajnu lepote i fit forme. Ove magične bobice podmlađuju, efikasno skidaju kilograme i čiste organizam, pozitivno utiču na libido, odlična su prevencija za mnoge bolesti, a istovremeno jačaju i imuni >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << sistem.

Od sada ASAI ekstra kapsule mogu da se nabave i na našem tržištu, uvoznik je firma „Ultimalife“, a svi koji žele da pomoću ovih čudotvornih kapsula očuvaju zdravlje i lepotu mogu da ih poruče na brojeve telefona 011/3214-994 i 011/3214-995.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.