ANDŽELINA DEMANTOVALA DA SE UDAJE ZA PITA

Izvor: Kurir, 30.Avg.2011, 20:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ANDŽELINA DEMANTOVALA DA SE UDAJE ZA PITA

LOS ANĐELES - Holivudska zvezda Andželina Džoli demantovala je da ona i njen partner Bred Pit planiraju da se venčaju.

Glumica je rekla da glasine po kojima ona i Pit organizuju "tajno venčanje" nisu istinite i dodala da njih dvoje neće usvajati još dece u bliskoj budućnosti. "Nisam trudna. Trenutno ne planiram usvajanje", kazala je Andželina Džoli Veniti feru.

Glumica trenutno priprema svoj rediteljski debi "U zemlji krvi i meda", ljubavnu priču koja se dešava tokom >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << rata u Bosni.

Andželina Džoli je kazala i da joj je Pit pružio veliku podršku u stresnim trenucima snimanja filma.

"Prišao bi mi i rekao mi šta mu se dopada, a šta ne razume. Kao i sve žene, većinu toga sam poslušala, a usprotivila sam se malom broju stvari. Mnogo me podržava. Ali, teško je odvojiti osobu koja vas voli od kritičara, pa ne mislim da je objektivan", dodala je.

Film "U zemlji krvi i meda" u američke bioskope stiže 23. decembra.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Andželina Žoli demantovala da se udaje

Izvor: Blic, 31.Avg.2011, 09:50

Holivudska zvezda Andželina Džoli demantovala je da ona i njen partner Bred Pit planiraju da se venčaju. Glumica je rekla da glasine po kojima ona i Pit organizuju “tajno venčanje” nisu istinite i dodala da njih dvoje neće usvajati još dece u bliskoj budućnosti..."Nisam trudna. Trenutno ne...

Nastavak na Blic...

Anđelina Džoli: Bila sam i ostaću noćna mora za režisere

Izvor: Nezavisne Novine, 31.Avg.2011

LOS ANĐELES - Holivudska glumica Anđelina Džoli odbacila je, u intervjuu magazinu "Vanity Fair" spekulacije da će se uskoro udati i imati još djece sa partnerom Bredom Pitom i objasnila koliko joj je bilo teško da stane iza kamere za svoj rediteljski debi "U zemlji krvi i meda".

Nastavak na Nezavisne Novine...

DŽOLIJEVA: FILM O LJUBAVI SRBINA I MUSLIMANKE JE ISTINIT

Izvor: Kurir, 31.Avg.2011

LOS ANĐELES - Holivudska glumica Anđelina Džoli odbacila je, u intervjuu magazinu "Vaniti fer" spekulacije da će se uskoro udati i imati još dece sa partnerom Bredom Pitom i objasnila koliko joj je bilo teško da stane iza kamere za svoj rediteljski debi "U zemlji krvi i meda"..."Nikada se nisam...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.