ANA PENDIĆ: PAZIM ŠTA JEDEM

Izvor: Kurir, 14.Avg.2010, 12:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ANA PENDIĆ: PAZIM ŠTA JEDEM

Loto devojka otkriva da je zbog čokoladne torte spremna da žrtvuje ceo ručak, kaže da svakodnevno uživa u raznim slatkišima i priznaje da za dečka Vojkana uvek rado kuva.

Nikada nije imala problema s kilažom, ali što je starija, sve više vodi računa o tome kako se hrani. Ne konzumira gazirana pića, ne jede beli hleb i grickalice, većinu suhomesnatih proizvoda niti prženu hranu. Od mesa jede samo piletinu i veliki je ljubitelj svežeg voća i povrća.

Lagana >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << letnja musaka

Sastojci:


500 g mlevenog mesa

crni luk, praziluk

malo belog luka

tikvice

krompir

plavi patlidžan

brokoli

karfiol

šargarepa

pavlaka

2 jajeta

so, biber, biozačin, peršun, kari

Priprema:

Na maslinovom ulju izdinstajte crni luk i praziluk, dodajte meso, beli luk i začine. U nauljenu posudu za pečenje stavite polovinu povrća isečenog na listove, meso, pa ponovo povrće. Pospite biozačinom. Nalijte pavlakom i jajima i stavite da se peče.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.