Izvor: Kurir, 14.Avg.2010, 12:11 (ažurirano 02.Apr.2020.)
ANA PENDIĆ: PAZIM ŠTA JEDEM
Loto devojka otkriva da je zbog čokoladne torte spremna da žrtvuje ceo ručak, kaže da svakodnevno uživa u raznim slatkišima i priznaje da za dečka Vojkana uvek rado kuva.
Nikada nije imala problema s kilažom, ali što je starija, sve više vodi računa o tome kako se hrani. Ne konzumira gazirana pića, ne jede beli hleb i grickalice, većinu suhomesnatih proizvoda niti prženu hranu. Od mesa jede samo piletinu i veliki je ljubitelj svežeg voća i povrća.
Lagana >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << letnja musaka
Sastojci:
500 g mlevenog mesa
crni luk, praziluk
malo belog luka
tikvice
krompir
plavi patlidžan
brokoli
karfiol
šargarepa
pavlaka
2 jajeta
so, biber, biozačin, peršun, kari
Priprema:
Na maslinovom ulju izdinstajte crni luk i praziluk, dodajte meso, beli luk i začine. U nauljenu posudu za pečenje stavite polovinu povrća isečenog na listove, meso, pa ponovo povrće. Pospite biozačinom. Nalijte pavlakom i jajima i stavite da se peče.