„AMSTEL“ NAPUNIO 140 GODINA

Izvor: Kurir, 23.Okt.2010, 09:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„AMSTEL“ NAPUNIO 140 GODINA

Budućnost je interesantnija od prošlosti, ali kada brend kao što je „Amstel“ proslavlja jubilej od 140 godina, pogled u prošlost potvrđuje da je samo vrhunski kvalitet onaj koji traje. Velikom žurkom u pozorištu na Terazijama „Amstel“ je proslavio svoj 140. rođendan i uz prisustvo velikog broja novinara, prijatelja i poznatih ličnosti na veličanstven način obeležio jubilej.

Kroz istoriju „Amstela“ goste je proveo voditeljski trio u sastavu Ivan Ivanović, voditelj >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Prve TV, i Dare i Mare, popularni voditelji Radija S. U „Amstelplovu“, a potom i na žurki, koja je potrajala do duboko u noć, uživali su između ostalih i Tijana Dapčević, Saša Kovačević, Marko Đurovski, Danijela Jankov, Marko Živić, Srđan Timarov i drugi.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.