AMSS: Saobraćaj umerenog intenziteta

Izvor: B92, 11.Jul.2019, 07:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMSS: Saobraćaj umerenog intenziteta

Beograd -- Vozače na putevima u Srbiji danas očekuju povoljni uslovi za vožnju i umeren intenzitet saobraćaja, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Prema podacima policije, na graničnim prelazima nema zadržavanja dužih od pola sata za putnička vozila. Kamioni na Horgošu čekaju oko sat i po, na Kelebiji tri sata a na Batrovcima pet sati.

Na naplatnim rampama nema zadržavanja.

Na brojnim deonicama u toku su radovi, pa je potreban dodatni oprez i poštovanje saobraćajne signalizacije.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AMSS: Saobraćaj umerenog intenziteta

Izvor: Beta, 11.Jul.2019

Vozače na putevima u Srbiji danas očekuju povoljni uslovi za vožnju i umeren intenzitet saobraćaja, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).Prema podacima policije, na graničnim prelazima nema zadržavanja dužih od pola sata za putnička vozila.Kamioni na Horgošu čekaju oko sat i po, na Kelebiji...

Nastavak na Beta...

AMSS: Saobraćaj umerenog intenziteta na putevima širom Srbije

Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Jul.2019

Vozače na putevima u Srbiji danas očekuju povoljni uslovi za vožnju i umeren intenzitet saobraćaja, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS)...Prema podacima policije, na graničnim prelazima nema zadržavanja dužih od pola sata za putnička vozila...Kamioni na Horgošu čekaju oko sat i po, na...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.