ADEL OTKAZALA TURNEJU ZBOG PROBLEMA SA GLASOM

Izvor: Kurir, 05.Jun.2011, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ADEL OTKAZALA TURNEJU ZBOG PROBLEMA SA GLASOM

Fanovi širom Severne Amerike ostali su uskraćeni za uživanje u glasu mlade nade Britanije, Adel. Pevačica je morala da otkaže ostatak turneje zbog problema sa glasom.

Poznata britanska pevačica Adel otkazala je ostatak zakazanih nastupa na severnoameričkom tlu, zbog čega je „veoma frustrirana",prenosi RTS.

Naime, ova 23-godišnja zvezda ima već neko vreme problema sa glasom, a prvi znak nevolje bio je kada je morala da otkaže nastup u Mineapolisu. Vratila se na scenu >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u Denveru, ali je ipak otkazala ostatak turneje.

Doktor joj je dijagnostikovao laringitis, odnosno upalu grla, i naredio da seodmara.

„Zaista sam frustrirana. Nadala sam se da će se sve rešiti ako odmorim glas nedelju dana, ali nisam bila u pravu. Ne mogu ništa drugo da uradim osim da poslušam savet lekara i da se još malo odmaram. Veoma mi je žao zbog mojih fanova", izjadala se pevačica.

Laringitis jeste loša vest za svakog pevača jer su njegovi glavni simptomi promuklost i bolovi u grlu, ali dobra vest je što uz lekove i odmor može da prođe relativno brzo.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.