ACA LUKAS NAPUNIO ARENU

Izvor: Kurir, 04.Nov.2010, 11:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ACA LUKAS NAPUNIO ARENU

Rečeno - učinjeno! Lukas je obećao punu Arenu i održao obećanje. Obećao je i da će na koncert doći „peglicom“. I to je ispunio!

Mnogi su govorili da će na koncert, kao i mnoge druge zvezde, Lukas doći limuzinom ili helikopterom. Međutim - ništa od toga. Na proslavu svog 42. rođendana stigao je u plavom „fijatu 126p“, i skakao po krovu.

Satima pred početak koncerta najverniji fanovi zauzeli su busiju ispred Arene. Avaj, koncert je kasnio. Sat vremena. Dobro, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << čoveku je bio rođendan, pa ćemo mu progledati kroz prste. Kad su se svetla najzad pogasila, nastao je haos.

Koncert je počeo pesmom „Kafana na Balkanu“. Na bini klavir i Lukas. Prati ga, kao i uvek, Folk haus bend. Atmosfera se zagreva uz hitove „Lična karta“ i „Rođendan“. Publika razularena, svi ruke gore, devojke već plaču, ortaci se grle. Na Acinom džipu (kojim se vraća kući) pukla je guma! To je samo maler za sreću!

Šta još čovek može da poželi pored pune Arene (više od 17.000 ljudi, malo li je)? To smo pitali njegovu suprugu Sonju.

- Sve što je poželeo - to je i dobio - odgovorila je ona uz zagonetni osmeh.

Sa Acom uglas iz publike pevaju kolege Saša Matić, Aco Pejović, Vlada Stanojević, Kaja, Marko Đurovski i Ivana Stanković.

Tu su i specijalni gosti - Jelena Karleuša i Zorica Brunclik.

A ostali poznati... Ma, ne zna im se broj.

- Večeras - kaže Aca - repriza sinoćnjeg koncerta. Da li će pred Arenu opet doći „peglicom“ - videćemo.

Dragana Ivanović

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.