Izvor: Luftika.rs, 28.Nov.2022, 15:47

A od muža 250.000 € na poklon: Rajković iskeširao bogatstvo, ispunio ženi želju

Predrag Rajković uživa u skladnom braku sa suprugom Anom Rajković već tri godine i velika joj je podrška u biznisu koji je početkom prošle godine pokrenula.
Sportista je navodno rešio da joj ispuni san i pokloni joj poslovni prostor na čak tri sprata u centru prestonice vredan više od 250.000 evra.
– Kada je Ana osnovala brendove obuće i odeće nije ni slutila koliki će uspeh postići kako u našoj zemlji, tako i širom Balkana. Želela je da bude samostalna i da ne zavisi >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << od finansija svog supruga i u tome je vrlo brzo i uspela. Iako već ima radnju u centru grada, kao i štand u jednom tržnom centru, već dugo mašta o velikom lokalu. Tu želju rešio je da joj ispuni suprug koji je pre nekoliko nedelja pronašao prostor na tri sprata u vrednosti od 250.000 evra – navodi izvor.
Takođe otkriva i otkriva da Rajković ne žali novac kako bi supruzi koja mu je rodila dva sina ispunio najveću želju.
Kada je video lokal koji se prostire na 800 kvadratnih metara, na tri sprata, oduševio se i vrlo brzo se sa vlasnicima dogovorio oko kupovine. Budući da Ana planira da radi i odeću za odrasle, znao je da je taj prostor savršen za nju. U pitanju je novogradnja, pa nisu potrebna dodatna ulaganja, te su se za njega sve kockice sklopile i jedva čeka da se njegova izabranica posveti opremanju lokala o kom je oduvek maštala.
Izvor blizak porodici otkriva da će ključevi od prestižnog lokala biti u rukama Ane Rajković već krajem godine.
– Iako je Peđa već pokazao Ani lokal i pre više meseci joj predložio da ga kupe, ona ga je tada odgovarala od te ideje. Oduševila se prostorom, ali ga je zamolila da ne kupuje dok i ona ne bude imala veću ušteđevinu kojom bi mogla da učestvuje u takvom trošku. On je to iskoristio kao priliku da je iznenadi za kraj godine i lokal kupi bez njenog znanja, a ključeve će joj predati čim zakonski i papirološki lokal bude njen – zaključuje izvor.








View this post on Instagram


















A post shared by 𝘼𝙣𝙖 𝙍𝙖𝙟𝙠𝙤𝙫𝙞𝙘 (@rajkovic__ana)


Podsetimo, Ana i Predrag Rajković venčali su se 2018. godine i imaju sinove Reju i Tadiju, a interesantno je da se par upoznao zahvaljujući fudbalerovoj tetki koja je želela da kupi psa od Anine mame.
Naime, majka Ane Rajković ima odgajivačnicu pasa, a fudbaler i manekenka prvi put su se sastali kako bi Peđa ispunio tetki želju i kupio joj psa.
Izvor: Alo
Ove srpske lepotice bodre „orlove“ na Mundijalu: Žene fudbalera osvajaju zlato u lepoti (FOTO)

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.