Izvor: Luftika.rs, 10.Dec.2023, 15:35

4 znaka Zodijaka kojima je suđeno da budu najbolji prijatelji, jedinstveni i neponovljivi

Zajednička interesovanja i činjenica da li na nekoga možemo da se oslonimo ili ne uglavnom su glavni parametri pri odabiru prijatelja,
Naš čuveni i radi citirani akademik Vladeta Jerotić je jednom prilikom izjavio: „Tražite ljude koji će vas pravedno kritikovati i koji će vam reći nešto što će vas trgnuti i vi ćete reći – „Hvala.“; „U pravu si, gledaću kako da se popravim.“
U ovome se može skrivati i test prijateljstva. Pravi prijatelj je iskren, to je odnos >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << gde nema maski i pretvaranja, pa nas legendarni Jerorić podseća – „od neprijatelja učimo, a ne od prijatelja“: Pa ko ti je prijatelj? Prijatelj ti je onaj koji ti kaže, NASAMO.
Neki znakovi su poređani poput zvezda da bi stvorili duboka i trajna prijateljstva. Oni dele posebnu vezu koja prevazilazi obično prijateljstvo, formirajući odnose koji su zaista jedinstveni i neponovljivi.
Dva para horoskopskih znakova koji su predodređeni da budu najbolji prijatelji.
Blizanci i Vodolija Blizanci i Vodolija su kao dve strane istog novčića kada je u pitanju prijateljstvo. Oba znaka vole intelektualne diskusije, inovativne ideje i slobodu izražavanja. Blizanci donose njihovu radoznalost i briljantan smisao za humor, dok Vodolija donosi originalnost i futuristički pogled na svet.
Duo se često može naći kako zajedno razvija nove projekte, istražuje neobične hobije ili vodi duboke razgovore o svemiru i tehnologiji. Njihovo prijateljstvo je dinamično, podsticajno i često ispred svog vremena.
Rak i Škorpija Rak i Škorpija dele posebnu emocionalnu vezu koja ih čini idealnim kandidatima za najbolje prijatelje. Oba znaka vrednuju dubinu, intenzitet i istinsku emocionalnu bliskost. Rakovi svojom empatijom i brižnom prirodom pružaju Škorpijama neophodno razumevanje i podršku.
Škorpije, pak, svojom strašću i snagom daju Rakovima osećaj sigurnosti i odanosti. Zajedno, ova dva znaka stvaraju sigurno utočište gde mogu da podele svoja najdublja osećanja, strahove i snove.
Izvor: N1
4 znaka Zodijaka koji će se pre ili kasnije vratiti svojim bivšim ljubavima

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.