4 najčešće zablude o celulitu

Izvor: Story, 10.Avg.2015, 21:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

4 najčešće zablude o celulitu

Celulitje neprijatelj svake žene, a odlazak na plažu i skidanje u kupaći kostim je prava noćna mora. Ako želite da se rešite pomorandžine kore prvo morate zaboraviti na 4 najčešća mita u koji mnoge žene čvrsto veruju

1. Celulita se ne možete rešiti uz pomoć gelova koji se utrljavaju, losiona ili krema.

Koliko god vam proizvođači kozmetike protiv celulita obećavali vrhunske rezultate reč je samo o prividu koji nema nikakvog dugoročnog i dubljeg >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << učinka.

Kreme mogu vrlo uspešno da nahrane kožu i da je učineglatkom i zategnutom, ali celulit je dubinski problem i reč je o tkivu na koje kreme nemaju baš nikakav uticaj.

8 tajni blistavo belog osmeha

2. Skupi tretmani i Spa ponude ne garantuju nikakve rezultate, osim što nepovoljno deluju na vaš novčanik.

Ponovno govorimo o površinskom zaglađivanju kože i drenaži koja nije rešenje već samo kamuflaža koja ne traje večno.

3. Celulit nije nasledan.

Iako će se mnoge žene samo nasmejati, reč je o vrlo popularnom mitu u koji mnogi veruju, no naravno, to nije istina.

Ako majka i ćerka imaju isti problem, odnosno celulit najčešće je problem u nedostatku fizičke aktivnosti i loše ishrane, a ne o genima.

Prirodno i jednostavno: Ovo je recept Sofije Loren za savršenu kožu!

4. Celulit vam ne ostaje do kraja života, a možete ga se rešiti u bilo kom životnom dobu.

S obzirom da celulit dolazi s opuštenim mišićima ovaj problem se može ublažiti i rešiti u bilo kom životnom dobu. Hodanje, trčanje, vožnja bicikla ili drugi oblici fizičkih aktivnost za jačanje mišića zadnjice i bedara mogu da reše ovaj problem.

Isto važi i za pravilnu raznovrsnu ishranu, a na vama je da budete uporne i dosledne i da konačno kažete zbogom celulitu!

Izvor: zadovonja.hr

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.