Izvor: Luftika.rs, 08.Dec.2022, 21:31

4 jasna znaka da je muškarac Lav potpuno zaljubljen baš u vas

Pod vladavinom Sunca, Lavovi su poznati po svojoj stabilnosti, odanosti i doslednosti. Ispostavilo se da je muškarac Lav fantastičan ljubavnik koji pritom ulaže srce u svoje veze.
Ali kada je u pitanju komunikacija, muškarci rođeni u znaku Lava ne ispoljavaju emocije verbalno toliko koliko ulažu sebe u to da vam pokažu i dokažu ljubav.
Od toga da čine se osećate posebno na sve moguće načine, do toga da vam pruži najveću pažnju – muškarac Lav će vas obasuti svojom >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << ljubavlju svojim gestovima koje morate da razumete.
Evo liste stvari koje će pokazati da je muškarac Lav zaljubljen u vas.
Postaje previše zaštitnički nastrojen Muškarci Lavovi su bezbrižni i prilično nonšalantni, ali, kada su zaljubljeni, postaju veoma brižne duše koje preterano analiziraju stvari ili bilo koju situaciju koja se dogodi njihovom partneru tako da iznesu najbolja rešenja pravo pred vas.
Od brige o vašim promenama raspoloženja do toga da vam donesu sve što vam je potrebno – ova bića će se pobrinuti za vaše najsitnije nevolje dok vam pojednostavljuju i rešavaju probleme bez da to od njih tražite.
Postaje ljubomoran Napad ljubomore koji dolazi od muškarca Lava ukazuje na to da se on potpuno zaljubio u vas. On će sigurno početi da postaje posesivan kad god ste u blizini drugog muškarca, ili se previše smejete ili ako se smejete sa bilo kojim drugim muškarcem.
Tada postaje super zaštitnički nastrojen i može početi da vam jasno izražava ljubomoru i upozorava vas kako se ne biste previše približili drugom muškarcu.
Svoju ljubav pokazuje javno Zaljubljeni muškarac Lav nikada neće oklevati da pokaže svoju ljubav pred drugim ljudima. Držaće vas za ruku, grliti, ljubiti i nikada neće biti pod uticajem mišljenja drugih.
Oni su velikodušne prirode i stajaće uz vas čak i ako vas hiljadu očiju prati i procenjuje, hodaće ruku pod ruku sa vama i podizaće vam samopouzdanje. Učiniće da se osećate kao kraljica.
Postaće potpuno iskren Zaljubljeni muškarac Lav će postati otvoren i govoriće vam sve što misli jasno i glasno umesto da se nervira u samoći.
Bez obzira na to koliko je istina teška i gorka, oni će vam je uvek govoriti i držaće se svojih (ispravnih) principa, i čak će vas inspirisati da učinite isto. Otužni, slatki razgovori i ulepšavanje istine jednostavno su ispod časti Lava.
Nemojte dramiti, ostaviće vas: 5 znakova koji preziru besmislene rasprave u vezi

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.