2Cellos predstavili novi spot

Izvor: Story, 29.Apr.2015, 19:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

2Cellos predstavili novi spot

Popularni 2CELLOS su objavili novi spot za “They Don´t Care About Us”, pesmu s aktuelnog i hvaljenog albuma “Celloverse” (Portrait/Menart).

Foto: Promo

S prvim spotom, obradom Jacksonovog hita  “Smooth Criminal”  započeo je njihov meteorski uspeh pre četiri godine, a sada su  ponovo odlučili da obrade još jednu Jacksonovu pesmu, “They Don´t Care About Us”.

Ali, za razliku od prošlih spotova, ovaj spot ima ozbiljnu poruku. Dotakli su >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << se nemoći pojedinca, besmislenih ratova i razaranja.

Zbog snažne poruke koju ova pesma nosi, hteli smo da napravimo isto tako snažan i potresan video, a koncept je uglavnom taj da smo mi samo figure na šahovskoj podlozi (tj. vojnici) kojom upravljaju velike korporacije, moćni pojedinci koji vladaju svetom. Oni su ti koji nas, međusobnim internim dogovorima, šalju u rat gde ubijamo jedni druge ni za šta! Ginemo zbog njihove pohlepe, interesa i želje za moći! Hteli smo da pokažemo koliko su zapravo besmisleni svi ti silni ratovi." – komentarišu momci najnoviji video rad.

U ovom trenutku, Luka i Stjepan su  trebali da budu na rasprodatoj turneji po SAD, ali  su zbog povrede vrata Stjepana Hausera bili prisiljeni da otkažu čitavu turneju, a na koncerte se vraćaju čim se Stjepan oporavi.

Pomerili su mi se diskovi u vratu i počeli da udaraju  u živac. Kad malo bolje razmislim, čudo je da se to nije dogodilo pre, nakon svih ovih godina žestokog headbangovanja i ludackog tempa koji imamo! To mi se dogodilo za vreme nastupa u New Yorku, u drugom delu koncerta. Odjednom sam osetio nepodnošljiv bol u desnoj strani vrata i desnom ramenu. Nastavio sam da sviram u velikim bolovima i jedva priveo koncert kraju.

Sad sam na terapiji. Obećavam fanovima da ću se brzo oporaviti, snažniji nego ikad! –
rekao je Stjepan nakon povrede.

Koncert 2Cellos koji željno iščekujemo je onaj beogradski, zakazan 19.juna u Sava Centru.

Ulaznice možete kupiti na blagajni Sava centra kao i putem Eventima

Najpovoljnije ulaznice možete nabaviti po ceni od 2,400.00 dinara, a ostale dve kategorije cena su one od 3,000.00 din i od 3,600.00 din.

Biće to premijerno koncertno predstavljanje novog albuma Celloverse u Srbiji. Album je objavljen početkom godine i obuhvata 13 pesama, među kojima je i  “Thunderstruck“ (AC/DC), s više od 38 miliona pregleda, “Wake Me Up”  (Avicii), “I Will Wait” (Mumford & Sons), “The Trooper” (Iron Maiden), „Shape of My Heart“ (Sting), kao i aktuelni singl „Hysteria“ (Muse), za koji je spot snimljen na  psihijatrijskom odeljenju pulske bolnice. Album sadrži i pesmu „Live and Let Die“ Paula McCartneyja, na kojoj gostuje slavni pijanista Lang Lang.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.