Izvor: DANuBeogradu.rs, 31.Jan.2023, 11:58

21. Festival iranskog filma u Kinoteci

Od srede do nedelje, od 1. do 5. februara 2023, u Jugoslovenskoj kinoteci (Uzun Mirkova 1) biće organizovan 21. Festival iranskog filma. Kulturni centar Irana u Beogradu i Ambasada Irana pripremili su pet iranskih filmova snimljenih u poslednjih desetak godina, koji će biti prikazani uz reprizne termine u Sali „Makavejev“. Ovoga puta na programu su … Članak 21. Festival iranskog filma u Kinoteci se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kino region 9: Nedelja savremenog grčkog filma u Etnografskom muzeju

Izvor: DANuBeogradu.rs, 31.Jan.2023

Projekcijom filma „Jabuke“, reditelja Hristosa Nikoa, u sredu 1. februara 2023. od 19.00, u Etnografskom muzeju počinje Nedelja savremenog grčkog filma. Tokom pet dana biće prikazano deset najreprezentativnijih dugometražnih, dokumentarnih i kratkih igranih filmova, a publici će se predstaviti...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.