Izvor: DANuBeogradu.rs, 28.Mar.2024, 10:35

149. Beogradska Kritična masa: SVI NA BAJS!

Udruženje Ulice za bicikliste organizovaće manifestaciju 149. Beogradska Kritična masa u subotu, 30. marta 2024. od 14.30, sa Trga republike. Studenti iz Beograda iz pokreta SviĆe, Novog Sada iz pokreta STAV i pokreti Ulice za bicikliste i Bunt protiv izumiranja ovaj mesec organizuju protestnu vožnju koja će se završiti blokadom ulice ispred zgrade Vlade Srbije! … Članak 149. Beogradska Kritična masa: SVI NA BAJS! se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Kritična basna" u subotu: Vožnja beogradskim ulicama, pa blokada ispred Vlade Srbije

Izvor: Radio 021, 28.Mar.2024

Kritična masa pod nazivom "Kritična basna" održaće se i subotu, 30. marta u Beogradu, a nakon protestne vožnje ulicama uslediće i blokada puta ispred zgrade Vlade Srbije.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.