Za Prvi maj u Nišu sunčano i bez padavina, temperatura do 21 stepen, najavljuju meteorolozi

Izvor: JužneVesti.com, 29.Apr.2023, 13:42

Za Prvi maj u Nišu sunčano i bez padavina, temperatura do 21 stepen, najavljuju meteorolozi

Nišlije koje planiraju da Prvi maj provedu u prirodi, moći će da uživaju u lepom vremenu, jer meteorolozi najavljuju da će biti sunčano, bez kiše i bez vetra. Temperatura će biti od 11 do 21 stepen.

Sunčano će 1. maja biti već od 6 sati, a blago naoblačenje očekuje se u periodu od 13 do 17 sati. Zatim će opet biti sunčano, pa umereno oblačno do kraja dana.

Iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda za danas u Nišu najavljuju oblačno, malo toplije >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << i nestabilno vreme. Ujutru će biti dužih sunčanih intervala, a kasnije kiše i lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Temperatura će biti od 6 do 19 stepeni.

U Srbiji se do 6. maja očekuje promenljivo i nestabilno vreme, uz smenu sunčanih i oblačnih intervala i lokalne kratkotrajne pljuskove sa grmljavinom.
Pogledaj vesti o: Prvi maj

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.