WordPress konferencija u Nišu

Izvor: Megafon.co, 13.Maj.2019, 21:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

WordPress konferencija u Nišu

Šta WordPress nudi malim preduzetnicima i pojedincima zainteresovanim da grade internet sajtove? Predstavnici GoDaddy kompanije, koja globalno sponzorise ovaj tip konferencija, objasniće na konferenciji u Nišu.
Prvi WordCamp u Nišu održaće se na dve lokacije i trajaće dva dana. Prvi dan – 18. maj – rezervisan je za konferenciju. Predavanja će se održati na Elektronskom fakultetu u Nišu od 08:30.
Drugog dana – 19. maja – održaće se radionica “Contributor day” >> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << u Visokoj tehničkoj školi od 10:00 sati, gde će svi imati priliku da doprinesu razvoju WordPress platforme.
Govornici će pričati kako na temu WordPress-a, tako i o uslovima rada i mogućnostima zaposlenja u Srbiji u GoDaddy kompaniji.
WordPress za početnike, ali i profesionalce “Naši napori usmereni su kako na stvaranje novih proizvodnih vrednosti, tako i na ulaganje u mlade i kreativne početnike ili već oblikovane profesionalce. S tim u vezi, učestvujemo na velikom broju događaja koji nam omogućuju direktnu komunikaciju sa relevantnim profilom ljudi koji su u potrazi za poslom u Srbiji”, kaže Milica Končar, chief of staff GoDaddy kancelarije u Beogradu.
Foto – Promo GoDaddy

Sa 18.8 miliona korisnika širom sveta i preko 78 miliona domena kojima upravlja, GoDaddy je najveći svetski registar domena i jedna od najvećih svetskih hosting kompanija. Kompanija aktivno učestvuje na lokalnim i međunarodnim događajima širokog spektra, uključujući sajmove zapošljavanja u zemlji. Ekspertiza koju razvija GoDaddy u Beogradu je potpuno razumevanje WordPress tržišta, WordPress hostinga i stvaranje vrhunskih proizvoda i servisa.
Konferencija je otvorenog tipa, a više informacija i karte možete naći OVDE.

Pogledaj vesti o: Prvi maj

Nastavak na Megafon.co...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.