Vulin čestitao Prvi maj, poželeo više radnih mesta

Izvor: N1 televizija, 01.Maj.2017, 09:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin čestitao Prvi maj, poželeo više radnih mesta

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin čestitao je zaposlenima u Srbiji Međunarodni praznik rad i poželeo da Srbija idući Prvi maj dočeka s većim brojem novih radnih mesta i višim zaradama.

On je naveo da treba nastaviti s poboljšavanjem položaja zaposlenih u Srbiji, a da radna prava moraju biti "čuvana i poštovana".

Vulin je rekao da je borba protiv sive >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << ekonomije jedan od pokazatelja uspešnosti sistema, a smanjivanje nezaposlenosti merilo napretka čitavog društva.

"U Srbiji je 2012. godine stopa nezaposlenosti bila 23,8 odsto a danas je 13 odsto. Rezultati za ponos, ali nikako dovoljni i nikako razlog za prestanak borbe za veću zaposlenost i obračun sa sivom ekonomijom, kao i obezbeđivanje predvidljivih uslova poslovanja i rasterećivanje poslodavaca od nepotrebnih procedura", naveo je Vulin u čestitiki.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vulin čestitao Prvi maj zaposlenima u Srbiji

Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Maj.2017

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin čestitao je danas zaposlenima u Srbiji Međunarodni praznik rad i poželeo da Srbija idući Prvi maj dočeka s većim brojem novih radnih mesta i višim zaradama...On je naveo da treba nastaviti s poboljšavanjem položaja...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Potvrđeno: POvećanje plata i penzija mnogo ranije od očekivanog

Izvor: BKTV News, 01.Maj.2017

Potvrđeno je da će do povećanja plata i penzija doći već u ovoj godini, što je mnogo ranije, nego što je očekivano, izjavio je danas Aleksandar Vulin, ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja...I ovog meseca je suficit umesto deficita, više se uštedelo i više zaradilo...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.