Izvor: Blic, 30.Apr.2019, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vesić: Cilj nam je da svi Beograđani dobiju posao

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić podsetio je danas na početak obeležavanja Prvog maja, kada su se radnici borili protiv radnog vremena od 15, 16 sati, malih zarada i nedostatka prava, te istakao da radnici danas imaju zahvaljujući svojoj organizovanoj borbi mnogo bolje i humanije uslove rada.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Zamenik gradonačelnika uoči PRAZNIKA RADA: "Krajnji cilj je posao za sve građane Beograda"

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Apr.2019

Vesić je zaključio da bi za 1. maj svi trebalo da se podsete značaja radnika, radničkih prava i koliko ih je bilo teško ostvariti...Zamenik gradonačelnika Goran Vesić podsetio je danas na početak obeležavanja Prvog maja, kada su se radnici borili protiv radnog vremena od 15, 16 sati, malih zarada...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.