VUČIĆ: Pominju Gošu i Juru, kako ih nije sramota

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Maj.2017, 15:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VUČIĆ: Pominju Gošu i Juru, kako ih nije sramota

Vučić danas obilazio radove na Beogradu na vodi

Premijer Srebije Aleksandar Vučić izjavio je danas da sve one koji stanje u fabrikama, a koje su, navodi, privatizovane, dovedene i opljačkanje za vreme njihove vlasti treba da bude sramota što to uopšte pominju.

On je dogovarajući na pitanja novinara prilikom obilaska radova na Beogradu na vodi rekao da su neki za prvomajske praznike Gošu i Juru nazvali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "paradigmom rada" u Srbiji i podsetio da su Gošu oni privatizovali, Juru oni doveli u Srbiju, dali subvencije, sve privatizovali i opljačkali, dok on gleda kako da te fabrike bolje rade, zaposle još više ljudi .

- Kako vas nije sramota - rekao je Vučić, ali upitao i kako nije sramota one koji im u takvim lažima pomažu.

Dodao je i da i dalje mogu da nastave da ga mrze ali da će on nastaviti da radi i gradi sve ono što oni nisu a što nisu uradili.

Prema njegovim rečima naučio je na takve napade, kao što su i oni od Albanaca i njihovih pomagača, i svi imaju smao jedno na umu "tuci po Vučiću".

- Samo napadaju, smeta im i to što je Srbija sve jača - rekao je dodao da im smeta i što je plata sada u proseku 391 evro, a biće posle sledećeg povećanja i 430- 440, pa posle sledećeg 500 evra...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.