VREMENSKA PROGNOZA: U ovim krajevima Srbije PLJUSKOVI praćeni GRMLJAVINOM! (TABELA)

Izvor: BKTV News, 01.Maj.2018, 06:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VREMENSKA PROGNOZA: U ovim krajevima Srbije PLJUSKOVI praćeni GRMLJAVINOM! (TABELA)

Pogledajte kakvo nas vreme očekuje za prvomajske praznike!

Prema najavama meteorologa danas pretežno sunčano i toplo.

"Posle podne i uveče uz lokalni razvoj oblačnosti očekuju se ređa pojava kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom u brdsko- planinskim predelima. Vetar slab i umeren južnih pravaca. Najniža temperatura od 10 do 17 stepeni, najviša od 27 do 30 stepeni", navodi se na sajtu Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

SNAŽNO NEVREME: >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Kiša i GRAD izazvali haos u ovom delu Srbije (VIDEO)

FOTO: Printscreen RHMZ

U sredu pretežno sunčano i toplo, posle podne i uveče u Bačkoj, Sremu, zapadnoj i južnoj Srbiji kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom. Vetar slab i umeren, u košavskom području jak, jugoistočni, na jugu Banata sa olujnim udarima. Najniža temperatura od 11 do 18 stepeni, najviša od 27 do 31 stepen.

Pretežno sunčano i toplo i u četvrtak.

"Posle podne, a posebno uveče i u toku noći, promenljivo sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Vetar slab i umeren, u košavskom području i jak jugoistočni, a na jugu Banata sa olujnim udarima. Najniža temperatura od 13 do 18, najviša od 26 do 30 stepeni", navodi se na sajtu RHMZ-a.

Zbog visokih temepratura meteorolozi upozoravaju na visok nivo UV zračenja, s toga, ukoliko ste u prirodi u najtoplijem delu dana potražite hlad.

FOTO: Printscreen RHMZ
Pogledaj vesti o: Prvi maj

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.