Izvor: Pančevac-online.com, 26.Maj.2023, 12:12

VIŠE JAVNO TUŽILAŠTVO vodiće postupak protiv oba roditelja dečaka osumnjičenog za masakr u RIBNIKARU

Više javno tužilaštvo u Beogradu preuzima pretkrivični postupak od Prvog osnovnog javnog tužilaštva protiv M. K, majke 13-godišnjeg dečaka koji je 3. maja ubio osmoro učenika i radnika obezbeđenja, a ranio nastavnicu i još šestoro učenika, od kojih je jedna devojčica u međuvremenu preminula saopšteno je iz tog Tužilaštva. Predmet se preuzima radi koncentracije dokaza, […] The post VIŠE JAVNO TUŽILAŠTVO vodiće postupak protiv oba roditelja dečaka osumnjičenog za masakr u RIBNIKARU appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Prvi maj

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

ŠTA JE SVE ISPRIČALA MAJKA KOSTE KECMANOVIĆA: U zapisniku četiri sata Miljaninog iskaza u MUP-u!

Izvor: Pančevac-online.com, 27.Maj.2023, 09:09

Više javno tužilaštvo u Beogradu preuzelo je od Prvog tužilaštva predmet protiv Miljane Kecmanović, majke maloletnog ubice iz „Ribnikara“. VJT, koje će nastaviti pretkrivični postupak, dostavljena je sva dosad prikupljena dokumentacija, kao i iskaz koji je Miljana dala u policiji. U postupku...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.