VIDEO OD 3 MILIONA PREGLEDA Odmah mi je bio SUMNJIV, a kada sam mu prišla počeo je da se TRESE od straha!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2021, 16:34

VIDEO OD 3 MILIONA PREGLEDA "Odmah mi je bio SUMNJIV, a kada sam mu prišla počeo je da se TRESE od straha!"

Devojka je otišla na bazen i primetila čoveka koji čita novine...

Otišla sam sa drugaricom na bazen i odmah mi je zapao za oko čovek. Na prvi pogled, delovalo je da čita novine, ali znala sam da nešto nije u redu.

Tako svoj viralni video počinje Maj Fam (18), dodajući da je čovek bio na par metara od njih.

Iako je pokušavao da izgleda kao da čita novine, Maj ga je, kaže pročitala pa mu je prišla i imala šta da vidi. Iza novina je krio telefon >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kojim ih je slikao.

Maj i drugarica su mu prišle, a jedna od njih rekla mu je:

- Izvinite, ali možete li da obrišete te naše fotografije?

stay safe out there ladies. decided to confront a creep taking pics of us when we were just trying to hang by the pool. HE TRIED DENYING IT.

♬ original sound - maiphammy

Probao je da negira da ih je slikao, pa su ga naterale da im pokaže svoje poslednje fotografije. I zaista, ispostavilo se da ih je sve vreme fotografisao.

Čovek je onda, kažu, počeo da se trese od stresa.

- Znao je da radi nešto pogrešno. Zašto mu niste bacile telefon u bazen? - pišu komentatori, a klip je do sada pogledan preko tri miliona puta.
Pogledaj vesti o: Prvi maj

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.