Izvor: 025info.rs, 18.Jan.2020, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen zbog ubistva

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Somboru uhapsili su V. Ž. (1978) iz Sombora zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo. On se sumnjiči da je 13. januara ove godine, u Prvomajskom bulevaru u Somboru, nasrnuo na dvadesetosmogodišnjeg mladića, koji je u tom trenutku bio u šetnji sa ocem, i nožem mu zadao dve ubodne rane. Od zadobijenih povreda mladić je preminuo. Osumnjičenom je određeno zadržavanje u trajanju do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.  
Pogledaj vesti o: Prvi maj

Nastavak na 025info.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo mladića koji je šetao sa ocem

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Jan.2020

SOMBOR - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Somboru uhapsili su V. Ž. (42) iz Sombora zbog sumnje da je izvršio krivično djelo ubistvo.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 025info.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 025info.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.