Treći kongres banja 17.maja

Izvor: Glas javnosti, 11.Maj.2011, 07:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Treći kongres banja 17.maja

BEOGRAD - U Vrnjačkoj Banji će 17. i 18. maja biti održan Treći međunarodni kongres banja.

Tokom oba dana trajanja ove manifestacije biće organizovana brojna stručna predavanja koja su veoma važna za razvoj banja u Srbiji.

Osnovna tema prvog dana kongresa biće primeri dobre prakse u banjskom turizmu Austrije i Slovenije, kao i predstavljanje najsavremenijih trendova u spa industriji Evrope.

Prema rečima sekretara Udruženja banja Srbije Vladana Veškovića, >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << drugog dana kongresa govoriće se o mestu i ulozi banja, o novom zakonu o banjama koji predlaze to udruženje, kao i o investicijama u banje Srbije.

"Cilj ove manifestacije je da se banje postave na mesto u opštem privrednom ambijentu i turizmu Srbije, a koje po kapacitetima i potencijalima zaslužuju", kazao je Vešković. Organizatori Trećeg kongresa banja sa međunarodnim učešćem su Udruženje banja Srbije i Tim za podršku implementaciji Strategije razvoja turizma Srbije, a pokrovitelj je sektor turizma Ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja Srbije.
Pogledaj vesti o: Prvi maj,   Vrnjačka Banja

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.