TEŠKA SAOBRAĆAJKA U PANČEVU: Sudarili se na raskrsnici, muškarcu nije bilo spasa

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2022, 13:37

TEŠKA SAOBRAĆAJKA U PANČEVU: Sudarili se na raskrsnici, muškarcu nije bilo spasa

Muškarac D. J. (50) poginuo je jutros u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Pančevu.

Nesreća se dogodila na raskrsnici Ulica Bavaništanski put i Prvomajske oko pola devet kada su se sudarili automobili i kamion.

Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu oglasilo se saopštenjem u kom su naveli detalje nesreće.

- Do saobraćajne nezgode je došlo prilikom neustupanja prava prvenstva prolaza, dok je na semaforu bilo upaljeno žuto >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << trepćuće svetlo, usled čega je došlo do kontakta putničkog vozila i teretnog vozila. Dežurni tužilac Osnovnog javnog tužilaštva u Pančevu je izvršio uviđaj, naložio da se izvrši obdukcija preminulog D. J., da se od učesnika saobraćajne nezgode uzme analiza krvi kao i da se uradi vanredno tehnički pregled na teretnom i putničkom vozilu i utvrde sve činjenice koje su značajne za utvrđivanje uzroka saobraćajne nezgode - stoju u sqopštenju ovog tužilaštva.
Pogledaj vesti o: Prvi maj

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.