Subotom sa Sašom (RNS1,9.00)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Maj.2021, 05:31

Subotom sa Sašom (RNS1,9.00)

Prvi maj je pravi datum za početak emisije „Subotom sa Sasom“. Bilja Krstić će ispričati ko je jedan Saša iz voza i zašto je kao omladinka pevala o radu i „Strašnom žulju“ sećajući se „Ranog mraza“ i Đoleta Balaševića. Đorđe Čavić, autor špice emisije predstaviće svoje hedonističke pesme. 

Nada Topčagić duhovito priča o medijskoj euforiji koju je napravila pesma „Jutro je“ kada se čula na San Remu. Nenad Adamov, psiholog iz Kikinde >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << se seća omiljenih emisija sa Radio Novog Sada. Milica Rakanović izabrala je pesme koje joj najviše popravljaju raspoloženje. Dr Vladimir Jevtić iz Beograda napisao je specijalnu pesmu za novi početak. Utišajte televiziju, pojačajte radio. Ovo će biti prava prvomajska emisija.

Autor emisije: Aleksandar Filipović

RNS1/ SUBOTA 1. MAJ od 9.00 do 11.00

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.