Izvor: Luftika.rs, 26.Apr.2023, 13:18

Slobodan 1. maj za sve Lidl prodavce

Povodom predstojećeg Međunarodnog praznika rada, Lidl prodavnice u našoj zemlji neće raditi u ponedeljak, 1. maja, dok će u nedelju, 30. aprila, vrata za sve potrošače biti otvorena po uobičajenom radnom vremenu, od 08.00 do 22.00 časa, osim onih koje i inače rade do 21.00 čas.
Kao kompanija koja razume značaj balansa između posla i privatnog života, Lidl Srbija je prepoznala prvomajske praznike kao pravu priliku >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << da se timovima u prodaji slobodnim danom zahvali na nesebičnom trudu i posvećenosti radu.
Ovaj dan zaposleni u Lidlu će provesti sa svojim porodicama i prijateljima.
Od 2. maja potrošači će prema redovnom radnom vremenu prodavnica moći da uživaju u jedinstvenom Lidlovom asortimanu pažljivo odabranih proizvoda, najboljeg odnosa cene i kvaliteta.
Kompanija Lidl Srbija nudi brojne benefite svojim zaposlenima, poput petodnevne radne nedelje i plaćenog svakog minuta rada uz pomoć elektronskog sistema evidencije radnog vremena, kao i privatnog zdravstvenog osiguranja pod jednakim uslovima za sve.
Nedavno, Lidl je svim svojim zaposlenima uz februarsku platu obezbedio bonus u iznosu od 50% zarade, a od marta su svi zaposleni u Lidlu dobili povećanje plate, što za prodavce znači povećanje u iznosu od oko 10%.
O Lidlu Kompanija Lidl, kao deo nemačke Švarc grupe (Schwarz Gruppe), predstavlja jednog od vodećih prehrambenih trgovinskih lanaca u Nemačkoj i Evropi. Posluje u 32 zemlje širom sveta, sa oko 12.000 prodavnica, kao i više od 200 logističkih centara i skladišta u 31 zemlji sveta.
Lidl je u Srbiji svoje prve prodavnice otvorio u oktobru 2018. godine i trenutno ima 67 prodavnica u 38 gradova širom zemlje. Imamo dugoročne planove sa ciljem da potrošačima širom Srbije ponudimo jedinstveno iskustvo kupovine i najbolji odnos cene i kvaliteta, po čemu smo prepoznati u svetu.
Na osnovu sertifikovanja od strane Top Employers Institute za najboljeg poslodavca, Lidl je nosilac sertifikata „Top Employer Serbia“ i „Top Employer Europe” već treću godinu zaredom.
“Stop bacanju hrane”, kaže Lidl i daje popust do 80% na namirnice pred istekom roka trajanja

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Radno vreme DJUP “Belocrkvanska jezera” za prvomajske praznike

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 26.Apr.2023

BELA CRKVA – DJUP “Belocrkvanska jezera” će za vreme prvomajskih praznika smeće iz domaćinstava odnositi po uobičajenom rasporedu. Dežurna služba za saniranje kvarova i havarija na vodovodnom sistemu biće aktivna tokom praznika od 00 do 24 časa, broj telefona istaknut je na zgradi službe...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.